Corporate video

Uw corporate identity in een video visualiseren 

Corporate video laten maken


Zakelijke foto’s van uw bedrijf, dienst of product zijn een goede manier om uw platform te vergroten. Maar heeft u er wel eens aan gedacht een stapje verder te gaan en een zakelijke video te laten maken? Video’s van uw bedrijf of product zijn perfect te gebruiken om potentiële klanten te trekken.

De voordelen van een bedrijfsvideo

Het online bekijken van video’s wordt alsmaar populairder. Momenteel bekijkt ruim driekwart van de internetgebruikers regelmatig video’s. Door een zakelijke video te laten maken door Digital Creative Design kunt u dus een groot aantal nieuwe klanten naar uw website trekken. Vooral als u de ambitie heeft om gevonden te worden op de eerste pagina met zoekresultaten van Google, draagt een video zeker bij. Wij focussen onze video’s specifiek op uw bedrijf, product of dienst. Natuurlijk kunt u uw video’s altijd zelf delen via social mediakanalen. Zo houdt u bestaande klanten en bekenden op de hoogte van uw bedrijf, maar breidt u ook uw klantenbereik uit.

Een helder beeld van uw bedrijf

Een video is het beste medium om de identiteit van uw bedrijf te laten zien. Geen tekst, foto of website kan namelijk zo goed een gevoel overbrengen als bewegend beeld. Het maken van een zakelijke video zal meer vertrouwen wekken bij de klant en een indrukwekkende impressie achterlaten.

Heeft u interesse in het laten maken van een zakelijke video? Neem dan contact met ons op.