Video editing

Bestaande beelden of wilt u dat wij de beelden komen maken? Digital Creative Design heeft een ruime ervaring met video editing en het maken van de beelden. 

Beeldbewerking & video montage

Naast het maken van compleet nieuwe bedrijfsvideo’s, kunt u Digital Creative Design ook inschakelen om een reeds bestaande video aantrekkelijker of effectiever te laten maken. Dat doen we door middel van video-editing: we knippen onnodige stukjes weg, voegen eventueel nieuwe fragmenten toe en zorgen ervoor dat uw video een onuitwisbare indruk achterlaat. Zo bespaart u de moeite van het maken van een compleet nieuwe bedrijfsvideo, maar past uw video wel bij de tijd en de uitstraling die u wilt hebben.

Laat een goede eerste indruk achter

Het belang van een goede zakelijke video is hoog. De eerste indruk is immers altijd het belangrijkst. Om die reden dient uw video goed in elkaar te zitten, zodat kijkers blijven kijken en direct het beeld krijgen dat u wilt uitdragen. Heeft u meerdere video’s en uren aan materiaal? Dan kunt u ons ook inschakelen om de beste fragmenten samen te voegen tot een nieuwe, kortere video.

Heeft u interesse in onze video-editingservice? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via de contactpagina.
Of bel ons direct op een van de volgende nummers: 

+31 6 37 31 79 16 

+31 73 690 85 18 (kantoor)