SEO Optimalisatie, zoekmachine optimalisatie

SEO staat voor Search Engine Optimization. SEO optimalisatie ook wel het optimaliseren van een website in de zoekmachines.  Het doel van SEO is om uw website zo hoog mogelijk op de ranglijsten van zoekmachines te krijgen. Dat is heel belangrijk voor een bedrijf. Hoe hoger u op de zoekpagina staat, des te meer bezoekers u krijgt op uw website. Wij, bij Digital Creative Design hebben veel ervaring met SEO en willen u er graag bij helpen. Hieronder staan al onze SEO optimalisatie diensten vermeld.

Landingspage

Een Landingspage is een aparte pagina waar bezoekers op
'landen' (binnenkomen) doordat deze pagina hoog scoort in Google, Bing, Yahoo of andere zoekmachines.

Linkbuilding

Linkbuilding is het plaatsen van meerdere links naar een website, waardoor zoekmachines zoals Google de website hoger zullen waarderen in de zoekresultaten.

Teksten schrijven

Wij schrijven verschillende soorten teksten. Offline promotieteksten, maar ook SEO-teksten voor uw online (website-) publicaties, zodat u met de juiste woorden beter gevonden wordt.

Zoekmachine optimalisatie 

Door zoekmachine optimalisatie wordt de juiste doelgroep voor uw bedrijf aangesproken. Hierdoor werft u meer bezoekers. De keuzes hiervoor zijn enkele van de tools hiervoor.