REFERENTIES
Wat zeggen onze klanten over het werk en de ervaring met Digital Creative Design?
Wij hebben hieronder een aantal klanten vermeld die een stukje vertellen over hun ervaring met Digital Creative Design.

"Mijn oude website was aan vernieuwing toe en deze ontwikkeling verliep in 1e instantie niet zoals ik dat wenste. Vervolgens heb ik via mijn netwerk Patrick leren kennen die me verraste met zijn benadering; "de website van een architect moet specifiek zijn in de zin dat het ontwerp v/d website zelf een afspiegeling moet zijn van zijn werkwijze” De keuze voor Patrick was daarmee snel gemaakt. In het traject dat volgde is door Patrick uitgebreid aandacht besteed aan de analyse van mijn ambities, werkwijze en bevlogenheid om als architect werkzaam te zijn. Ik heb Patrick ervaren als een deskundig, praktisch en respectvol persoon en heb bovendien veel ontvankelijkheid ervaren over wat mijn inhoudelijk drijft als architect. Tijdens deze gesprekken over het ontwerp v/d website zijn de verschillende aspecten steeds uitvoering, zorgvuldig en adequaat besproken en geëvalueerd. Iedereen die toe is aan een nieuwe website adviseer ik om contact op te nemen met Patrick."
Luuk Fennis
“Patrick Krijnen heeft mijn webshop / website prachtig ontworpen! Ik had enigszins een idee over hoe het eruit moest zien en wat het uit moest stralen. Door de creatieve geest van Patrick Krijnen was het eindresultaat mooier dan ik zelf had kunnen bedenken. Hij denkt mee waar nodig, staat altijd voor je klaar, is prettig en duidelijk in de communicatie en houdt zich strak aan de tijdsplanning. Ik heb veel complimenten over de lay-out van mijn webshop / website ontvangen, waarbij ik ook vaak te horen kreeg dat het écht bij mij past. Het getuigt van een enorm grafisch en persoonlijk inzicht dat Patrick Krijnen in zo’n korte tijd toch iets zo persoonlijks kan creëren! Hier door heb ik besloten om verder met Patrick Krijnen samen te werken." 
Leon Dewman
Nodesha Fashion
"Patrick Krijnen van Digital Creative Design heeft voor Atelier Winterdijk30b een bedrijfsvideo gemaakt. Het was heel prettig met Patrick samenwerken. Hij had snel door wat onze wensen waren. Hij maakte zijn opnames op onopvallende wijze, was nooit storend aanwezig. Patrick is kritisch op zijn eigen werk, wat maakte dat wat wij al goed vonden, alsnog door hem verbeterd werd. Wij zijn bijzonder tevreden over het eindresultaat. Dus kijk maar gauw op onze website."

IngerMarlies Leeuwenburgh
Atelier Winterdijk 30b
“Ik heb Patrick in de afgelopen tijd dat hij bij DCD actief is als ondernemer en ontwerper zien groeien in zijn werk, maar ook als mens. Patrick is zeer creatief, maar ook niet te beroerd om snel en veel productie te draaien. Zijn kennis van het gehele internet platform is geweldig goed en alles wat je hem vraagt te maken, soms in vage bewoording, maakt 'ie beter als verwacht en altijd verrassend. Ondanks het leeftijd verschil kan ik dagelijks veel van hem leren ook ter verbetering van mijn eigen organisatie. Ik heb DCD in een korte tijd snel zien ontwikkelen naar een meer professionele organisatie en ik hoop nog lang samen te mogen werken."


Egbert van Weely
Deggler Net
"Hoewel Patrick nog jong is, merk je dat hij verstand van zaken heeft. Hij is geduldig en neemt de tijd om alles op een mooie manier op film vast te leggen. Daarna monteert hij alles op zo’n manier dat het een mooi geheel wordt. Hij is pas klaar als je als klant tevreden bent!"
Ellen Vermeulen
Video Ellen Vermeulen
"DCD heeft mijn website gebouwd voor mijn tattoo shop en onderhoudt deze ook. Het werken met DCD bevalt me erg goed. Omdat het zo’n jong bedrijf is, zit het vol frisse, nieuwe ideeën. Ondertussen wordt er ook erg goed naar je eigen visie geluisterd. Ik ben zelf niet zo computer kundig, dus als ik iets niet snap dan word het nog een keer (of 10) uitgelegd. Ik word altijd uiterst vriendelijk behandeld en ik heb nog nooit het gevoel gehad te worden afgescheept wat ik helaas in het verleden bij een ander wel gehad heb."
Ankie Kuis
Sweet Art Tattoo
"Bij Digital Creative Design kreeg ik een goede begeleiding , veel inspraak en goede adviezen, met als gevolg een snelle en duidelijke bedrijfsfilm. Patrick is een vakman op zijn gebied en geeft goede adviezen, Als klant heb je ook een grote inbreng en Patrick leeft zich goed in. Het gevolg is een goed product van hoge kwaliteit en afgestemd op de wensen van de klant."Wim Willemen
Willemen BHV
NEEM CONTACT OP
Wilt u snel en gemakkelijk contact met ons ?  U hoeft alleen maar het contact formulier hieronder in te vullen.