Wij onderhouden uw website

Geen zorgen meer. Uw website altijd op-to-date. 

Onderhoud voor uw website


De onderhoud voor uw website is erg belangrijk. Als u een eigen website heeft, kijkt u waarschijnlijk niet (vaak) om naar het CMS (Content Management Systeem) hiervan. Ook de software en een backend van een website worden vaak snel vergeten. En dat, terwijl het heel belangrijk is dat deze onderdelen regelmatig van onderhoud worden voorzien. Een verouderde website kan namelijk veel problemen met zich meebrengen. Zo is uw website kwetsbaarder voor hackers of kunnen complete functies van de site wegvallen.

Verschillende CMS-systemen

Wij hebben bij DCD ruime ervaring met het bijwerken en onderhouden van allerlei soorten CMS. Bekende voorbeelden hiervan zijn Joomla, Magento en Wordpress. U kunt dus met een gerust hart uw onderhoudswerkzaamheden aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat updates worden uitgevoerd, systemen gecontroleerd worden en dat de nodige wijzigingen snel en correct worden doorgevoerd, zodat uw website optimaal blijft functioneren.

Bent u benieuwd of wij ook uit de voeten kunnen met het CMS van uw website of dat wij iets voor u kunnen betekenen op het gebied van website-onderhoud? Neem gerust contact met ons op om uw vragen te stellen of wanneer u vrijblijvend een offerte wenst.
Of neem direct contact met ons op via een van de volgende nummers: 

+31 6 37 31 79 16

+31 73 690 85 18